HOMESTAY BAJET MUSLIM - DEPAN AIRPORT KKIA


KLIK, BACA DAN WHATSAPP !!!


SEBAB ANDA MESTI MENGINAP DI PENGINAPAN KAMI BILA BERKUNJUNG KE KOTA KINABALU.

==============================

1. RUMAH TINGKAT BAWAH :-

Parking kereta ja terus masuk rumah. Beg dan barang pun senang angkat masuk rumah. Sesuai untuk wanita mengandung atau ibu bapa/anak oku yang tidak sihat, tak la sakit lutut nak naik tangga.

2. LOKASI DEPAN AIRPORT KKIA:-

Sangat strategik..1 km ke Airport..dekat bandar hanya sekitar 5km (10 minit)..Tak perlu keluar awal untuk bergegas ke airport.


3. ASPEK KESELAMATAN:-

Alhamdulillah tidak ada kes-kes yang melibatkan keselamatan penduduk di sini. Nak masuk di area ni mesti ada AKSES KAD, x ada Kad, x bole masuk. Sekuriti Guard bertugas 24 jam. Ada CCTV di lokasi strategik dan tersembunyi. Rumah pula ada grill di setiap tingkap dan pintu di samping mangga (kendadu) di pintu masuk dan tingkap kecemasan.


4. HARGA BAJET MELETOP MAKK OIII...

Bukan RM300..

Bukan RM250

Bukan RM200.


Hanya RM150 semalam untuk 1 rumah. Kalau di Hotel, 1 bilik saja pun dah RM120. Jika rombongan anda sekeluarga 10 orang, maka perlukan minimum 4-5 bilik. Utk homestay ni sebuah rumah 2 bilik...Kemudahan esktra tilam dan bantal...Sesuai untuk 10 orang...Kos penginapan dapat di minimumkan...


Rasa berbaloi kan? kecualilah anda jenis elit yang memang suka xde diskaun dan biasa mewah, maka tak sesuai dengan homestay baket kami...hihi..

Untuk yang 3 bilik hanya RM200/mlm..Sangat menjimatkan.
(kapasiti 10 orang).


5. SWIMMING POOL:-

Sesetengah hotel bajet takde pool.. Biasanya yang 3 star ke atas je ada menyediakan pool...tapi harga bikin sakit kepala...Dengan harga bajet RM150, anda sekeluarga boleh mandi...Jangan sampai demam sudahla..hahaha..Kolam yang bersih dan dicuci setiap minggu..


6. PARKING BERBUMBUNG DAN EKSTRA PARKING:-

Parking berbumbung depan rumah...free x payah bayar..jika di hotel, ada yang perlu bayar dan ada pula yang x menyediakan kwsn parking utk guess..Risau pula kereta yang anda sewa hilang tayar atau sebaganinya....

Ni parking depan rumah..insaallah selamat.


7. CERMIN TINTED GELAP:

Confirm tak lepas JPJ..tapi jgn risau xde saman sbb ni cermin rumah..Anda selesa sbb org luar tak nampak anda..Maklumlah rumah kat tingkat bawah..risau orang skodeng yee??tu sbb kami tinted gelap untuk keselesaan dan keselamatan anda.


8. PEMANDANGAN MENARIK SAWAH PADI:-

View homestay tingkat satu menghadap sawah padi/bendang.. Suasana nyaman dan selesa seperti berada di kampung. Sekiranya anda ataupun anak anda yang biasa tinggal di bandar, ni lah masanya mengenal bendang/sawah padi..


9. KAWASAN BERSIH & TERATUR.

Kawasan Homestay ni bersih dan teratur kerana setiap hari akan ada pekerja pembersihan yang akan menyelia kawasan ini. Tn/pn tidak akan nampak sampah berlonggok dan terbiar begitu sahaja


10. BANYAK KEDAI BERHAMPIRAN.

Banyak kedai/restoran yang berhampiran Homestay. Jika nak ke restoran atau membeli barang keperluan, di luar pagar homestay dah banyak kedai mini market spt speedmart 999,G-Mart dan restoran Seafood yang enak.


11. KEMUDAHAN DALAM RUMAH LENGKAP:-

Peralatan asas seperti Tuala, Washing Maschine, Seterika, Tilam dan bantal ekstra,  Astro, Aircond, Peti Ais, dan Dapur dan lain-lain..


12. KEMUDAHAN PENGANGKUTAN BAJET:

Pelbagai kemudahan pengangkutan seperti:-

a. MPV Innova dan Avanza

b. Van Urvan dan Hiace

c. Keta sedan spt Saga,Myvi.


Special harga untuk penyewa homestay.

Harga bawah dri hg pasaran.

Lebih dua tiga jam bagi free ja bah...Wow!!!


13. HANYA UNTUK MUSLIM SAHAJA:-

Homestay khas untuk muslim sahaja..Jika anda non muslim, kami akan membantu anda untuk mendapatkan homestay dari rakan kami yang non muslim..Maaf sebab homestay kami banyak ayat suci al-quran..Tu sebab kami hanya fokuskan kepada muslim sahaja. Sejak beroperasi dari 2011, kami hanya menerima pelanggan musim shj..so, anda tak perlu risau untuk menggunakan kemudahan memasak...


13. DISKAUN UNTUK KUNDASANG:-

Jika anda menempah dari pihak kami, akan mendapat diskaun harga utk homestay Kundasang..Purata Harga RM350 untuk homestay Kundasang..Jika anda ambik pakej kami, harga serendah RM250 saja. Banyak yang anda boleh jimatkan..

Tak gitu?


14. SERVIS YANG 'SUPERB'.

Kami mempunyai Team yang berpengalaman untuk membantu anda menginap dengan tenang dan SELESA di sini. Tn/Pn boleh dapatkan Testimoni pelanggan di bahagian Review di Page ini atau di Bahagian Photo yang telah dimuatnaik di Page ini juga. Pengalaman bermula 2011 hingga kini banyak membantu kami untuk memberikan servis yang terbaik kepada anda semua.


**JGN PM...X NAK PM..X NAK PM..PM sibuk skrg..

Berminat,hy perlu wasap kami.


Nak dapat Harga Diskaun??Ikut panduan ini :-

a. Save nombor 

b. Wasap terus

c. Maklumkan dapat info dri Fb pages.


JANGAN TUNGGU LAMA.

<<<WASAP SEGERA +6 016-8397143>>>

<<<WASAP SEGERA +6 016-8397143>>>

<<<WASAP SEGERA +6 016-8397143>>>

Klik link ke wasap:-

http://www.wasap.my/60168397143/homestaykk

Like page kami

Banyak info menarik tentang Travel dalam dan luar negara..


or booking web 

www.edholidaystravel.my


like page

https://www.facebook.com/edholidaystravel/?ti=as


klik:

(Info homestay)

http://homestaybajetdankeretasewakk.blogspot.my/2018/02/pakej-bajet-meletopp-pergghh-klik-baca.html?m=1


Info kereta sewa

https://edholidaystravel.blogspot.my/

Video kami (wajib klik)

https://www.youtube.com/watch?v=Ab2FQrHoD78


Thanks.


"Pakej percutian bajet terbaik"


KENAPA NAK BAYAR MAHAL, KALAU ADA YANG BAJET??

KESELESAAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI













ED Holidays Travel & Car Rental Sdn Bhd (1256026-K)
(KPK/LN:8907)

​1st Floor , Lot K2 , Cyber Square Off, Jalan Lintas, Kepayan, 88300 Kota Kinabalu, Sabah
016-8397143,012-8618584, 016-509 0981.

Klik link ke wasap:-
http://www.wasap.my/60168397143/homestaybajetkkGOOGLE

"Pakej percutian bajet terbaik"

Web: edholidaystravel.my
FB/insta: edholidaystravel